Nymburk – Písek 4:1

Domácí Maršoun otevřel ve čtrnácté minutě skóre a pak dvěma zásahy v rozmezí jediné minuty pečetil výhru Nymburka. „Byl to dobrý zápas. Hodně se bruslilo. Byl to důležitý zápas, protože vítězství nám zajistilo postup do play off. Výhra je hodně důležitá,“ radoval se dvacetiletý autor hattricku.

Na první branku Nymburka Písek odpověděl. Pak už recept na nymburskou obranu a brankáře Šorfa nenašel. „Výsledek je sice dobrý, ale s hrou jsem spokojený nebyl,“ řekl po zápase trenér Nymburka Pavel Bičiště. „Oslabení jsme sehráli dobře, ale přesilovky, to byla katastrofa. V pátek jsme je na tréninku pilovali pětatřicet minut. To je pro mě veliké zklamání,“ zlobil se Bičiště. „Třetí třetina byla v režii Maršouna a vyzdvihl bych i výkon gólmana, šla na něj spousta střel,“ dodal nymburský trenér.

Branky: 14. Maršoun (Josefus, Machač), 40. Arnošt (Stehlík), 45. Maršoun (Josefus, Loučka), 46. Maršoun (Stehlík, Kříž) – 32. Koupal (Strnad). Rozhodčí: Barek. Vyloučení: 7:7, navíc Parýzek (P) 10 min os tr., + ok. Využití: 1:0. Oslabení: 0:0. Diváci: 140. Třetiny: 1:0, 1:1, 2:0. Nymburk: Šorf – Kříž, Hejda, Knesl, Loučka, Eliáš, Rittig, Mašek – Eis, Arnošt, Stehlík – Kolouch, Bičiště, Štěpánek – Maršoun, Josefus, Machač – Planý, Král.