K jakým změnám došlo v přestávce mezi sezonami v kádru a k jakým v realizačním týmu?
Kádr doplnili hráči, kteří hráli v loňské sezoně v Jesenici, která skončila a hráči z extraligové juniorky Pardubic. V současné době ještě probíhají další jednání s hráči, kteří by měli kádr posílit během úvodních kol soutěže. Realizační tým posílil na pozici asistenta Pavel Cicvárek, který musel ukončit aktivní činnost ze zdravotních důvodů. 

Jak jste připraveni na následující sezonu?
Jak jsme připraveni, ukážou až zápasy. Víme, že nás čekají mnohem kvalitnější soupeři než v loňské sezoně a děláme maximum pro to, abychom zde nebyli pouze do počtu. 

Ilustrační foto
V premiéře se postaví Čáslavi

V minulé sezoně jste skončili na čtvrtém místě v krajské soutěži, pak jste vypadli s Čáslaví. Nyní ale budete hrát Krajskou ligu. Jak se to seběhlo?
Už během sezony se v Poděbradech zrodil nápad na změnu Krajské ligy, aby byla zajímavější, atraktivnější, bylo v ní více lokálních derby. V krajské soutěži čtyři mužstva svou kvalitou výrazně převyšovala ostatní, tak jsme připravili nový model, který rozdělil kraj na východ a západ a jsou zde zastoupena skoro všechna významná města v kraji. Cílem této reorganizace nebylo dostat Poděbrady do Krajské ligy administrativní cestou, ale vytvořit nový model. Pro nás to znamená závazek vytvořit konkurence schopný tým.

Spolupracujete s okolními kluby Nymburkem a Kolínem? Pokud ano, jak tato spolupráce vypadá?
S Nymburkem v současné době nespolupracujeme, protože si momentálně nemáme navzájem co nabídnout. S Kolínem nějaká spolupráce je, ale spíš na úrovni mládežnických družstev.

Začínáte doma s Čáslaví, jedním z možných favoritů soutěže. Co na soupeře vymyslíte?
Na zápas se určitě těšíme. Se soupeřem se utkáme po šesti měsících a věříme, že to bude zajímavé utkání. Uvidíme, jaký bude výsledek.

Jaký je tedy váš cíl pro novou sezonu?
Cílem je hrát klidný střed tabulky a pokusit se o účast ve vyřazovací části.

Ilustrační foto
Startuje hokejová liga, lákadlem bude hráč z Las Vegas