Žďár – Nymburk 5:4

„Zápas rozhodla druhá třetina, kdy si domácí vytvořili větší gólový odskok a my jsme měli hodně vyloučených. V celém zápase jsme byli devětkrát na trestné lavici a to je hodně,“ mrzelo nymburského trenéra Pavla Bičiště.

Nymburk se v zápase ujal vedení, pak už ale jen dotahoval. „První část vypadala dobře, dali jsme první gól. Ale soupeř vyrovnal a ve druhé části šel do vedení. Po gólech ve druhé třetině se domácí dostali na koně. My jsme ožili po gólu na čtyři dva, ale pak jsme nevyužili přesilovku a soupeř přidal pátý gól. My jsme dokázali vsítit dva góly, ale domácí výhru udrželi,“ hodnotil utkání Bičiště.

Branky: 18. Gregar (Pleva), 21. Vítek (Štěpánek), 27. Střecha (Lojek, Pleva), 29. Kovářů (Stehlík, Kolda), 54. Kuřítko (Marek, Beneš) – 16. Arnošt (Kříž, Planý), 38. Smejkal (Mašek, Planý), 56. Maršoun (Hierman, Eliáš), 60. Planý (Arnošt). Třetiny: 1:1, 3:1, 1:2.
NED Hockey Nymburk: Formánek – Kříž, Hierman, Eliáš, Hofman, Rittig, Mašek, Parrish – Planý, Smejkal, Arnošt, Kuzďas, Eis, Bičiště, Josefus, Maršoun, Jandus, Král, Šťastný.