„Povedlo se. Domácí jsme načapali,“ byl z vítězství nadšený trenér nymburského celku Pavel Bičiště.
Jeho tým začal dobře, rychle vedl, ale domácí srovnali. Jenže Nymburk si v první třetině vzal vedení zpět. „Vstup do utkání nám vyšel. Vedli jsme, ale domácí ukázali, že jsou hodně kvalitní, hodně bruslili a jednoznačně nás přestříleli. My jsme byli šťastnější,“ uvedl kouč Nymburka.
V prostřední části padla jediná branka, tu dali domácí. „Na střely to bylo snad dvacet ku sedmi. Domácí také vyrovnali a začínalo se od nuly,“ řekl Bičiště.

Ilustrační foto
Lysá pokračuje v krasojízdě

Chléb se lámal v poslední dvacetiminutovce. V té už dávali branky pouze hostující hokejisté. A udeřili hned čtyřikrát. „Ale tak jasné to rozhodně nebylo,“ ulevil si šéf nymburské střídačky.
A měl pravdu. Nymburk sice vedl o dvě branky, ale domácí se nevzdali, bojovali. „Soupeř odvolal gólmana. Naštěstí pro nás chybovali a my jsme pečetili naše vítězství. Jsou to pro nás zlaté tři body. Povedlo se, navíc si zahráli všichni,“ byl hodně spokojený nymburský kouč.
Další zápas hraje Nymburk v sobotu v Jablonci nad Nisou. (mal)

Ilustrační foto
Neuvěřitelný zkrat Bohemie

Sokolov - Nymburk 2:6
Branky a nahrávky: 9. Keszi (Trapl, Čejka), 38. Stříbrný (Vrána) – 2. Voženílek (Bičiště, Eis), 15. Ďurač (Josefus), 50. Bičiště (Eis, Mašek), 52. Eis (Bičiště, Voženílek), 60. Ďurač (Kříž, Mašek), 60. Burda (Kolouch, Kačírek). Rozhodčí: Čáp. Diváci: 600. Třetiny: 1:2, 1:0, 0:4.
NED Hockey Nymburk: D. Mašek – Kříž, Hroudný, Tržický, J. Mašek, Rittig, Knesl, Jirásek – Stehlík, Bičiště, Josefus, Král, Burda, Ďurač, Voženílek, Kolouch, Eis, Kačírek.

Ilustrační foto
Vykáni se povedl parádní obrat