Jablonec – Nymburk 3:1

„Bojovali jsme, nehráli jsme špatně, ale nestačilo to," byla pozápasová slova trenéra nymburských druholigových hokejistů Pavla Bičiště.

Jeho tým brzy inkasoval, ale rychle se oklepal a skóre vyrovnal. „Rychle jsme prohrávali, ale třetí lajna si zanedlouho vytvořila tlak a Dyrynk vyrovnal," uvedl k prvním dvěma zásahům na obou stranách nymburský kormidelník. „Tím se naše hra zvedla a měli jsme i další příležitosti," vyprávěl Bičiště.

Nymburku ale jakoby vyschnul střelecký prach. Gól už nedal. Domácí udeřili v prostřední části jednou, pojistku přidali ve třetí dvacetiminutovce. „Za stavu dva jedna jsme měli zase šance na vyrovnání. Nedali jsme a v poslední třetině jsme inkasovali po nedůrazu před bránou třetí gól. To bylo do prázdné brány," uvedl kouč poražených.

Tentokrát hrál Nymburk disciplinovaně, ale zase se mu nevedlo střelecky. „A navíc jsme dostali blbé góly. V závěru jsme zase měli obrovskou šanci, kdy jsme hráli bez brankáře a domácí měli hráče na trestné lavici, ale jejich brankář chytá výborně," chválil Stejskala Bičiště.

Co naplat? Hokejisté Nymburka musí zatnout zuby a pokusit se o zázrak. „Zkusíme se o to, uvidíme. Ale nehráli jsme špatně a bojovali jsme," zopakoval po utkání nymburský trenér Pavel Bičiště.

Branky: 4. Demel (Pavlů), 27. Havlas (Pavlů, Bříška), 42. Mulač (Pilař) – 6. Dyrynk (Kuncek). Třetiny: 1:1, 1:0, 1:0.
NED Hockey Nymburk: Brázdil – Kříž, Knesl, Hes, Loučka, Rittig, Saňa – Barbora, Bičiště, Kuncek, Kuzďas, Eis, Stehlík, Smejkal, Dyrynk.