Boleslavští navštívili místní Klaudiánovu nemocnici, kde se fotili ve výstroji, Rytíři zase pózovali ve strašidelných maskách, chystají totiž velký halloweenovský mač proti Třinci (příští neděli 27.10.)

PABIŠKA: NĚKTERÉ LIDI JSME DOSTALI

Přišli-li jste v pondělí do čekárny nebo na některé oddělení boleslavské Klaudiánovy nemocnice, možná jste se nestačili divit. Postávali tam hokejisté v zelených dresech! Nečekali ale na vyšetření, v nemocnici se totiž v rámci spolupráce fotili na speciální charitativní kalendář. Podrobnosti o něm klub teprve vydá, už nyní ale pověsil na svůj twitterový a instagramový účet některé zajímavé snímky Jana Pavlíčka dokreslující pondělní špitální atmosféru.

Hokejisté Boleslavi v Klaudiánově nemocniciZdroj: Jan Pavlíček

„Musím říct, že jsem tak docela netušil, co od toho čekat, něco takového jsme nikdy nedělali. Ale byla to sranda a myslím, že jste tím pár lidí docela slušně dostali a snad i potěšili,“ prohlásil na klubovém webu Bruslařů útočník Lukáš Pabiška.

POSTRAŠÍ TŘINEC?

Jestli vypadali hokejisté Boleslavi v nemocnici trochu nepatřičně, tak jejich nedělní kladenští soupeři by se ve svých „mundúrech“ v nemocnici ani ukázat nemohli, hrozilo by zděšení.

Rytíři se fotili ve speciální zlaté sadě dresů, kterou si obléknou při halloweenském duelu proti Třinci. A hlavně, k tomu si nasazovali na hlavy masky s visáží přimínající Jacka Nicholsona alias Jokera z hollywoodského trháku Batman.

Na hlavu si ji na chvíli vzal i sám Jaromír Jágr (video najdete na webu Rytířů).

Kladno chystá na duel s Třincem všechno možné strašidelné - pavučiny, dýně, masky, balonky a temnou atmosféru. Cílem však není Oceláře po příjezdu vyděsit, ale pobavit diváky. „Mimo to, že vytvoříme skvělou strašidelnou kulisu, budeme poprvé hrát ve třetí – zlaté sadě dresů,“ potvrdil nový tiskový mluvčí klubu Lukáš Jůdl, pro něhož to bude první velká zkouška ohněm.

A žádá s dalšími členy svého týmu fanoušky, aby k dobré náladě přispěli a dorazili na utkání také v masce. „Čím více jich v hledišti bude, tím lépe. Fanoušky bude jistě bavit i fotokoutek se zajímavým halloweenským pozadím, nebo soutěže o lístky do kina, které budou moci získat i soutěžením na našich sociálních sítích. Proto je v následujících dnech sledujte,“ zdůrazňuje Adam Soukup, produkční manažer Rytířů.

Halloween se samozřejmě promítne i na multikostce nad ledovou plochou. „Je připravena speciální videosoupiska (právě na ni se hráči fotili), či tajemná halloweenská hudba. O zábavu rozhodně nebude nouze. Obecně však nesmíme zapomínat na samotný zápas. Přijede silný Třinec, a tak bude rozhodně o co stát,“ dodal Soukup.

Rytíři budou potřebovat podporu diváků i spoustu sil, tým čeká po volnu v tomto týdnu nabitý program.

Zahájí ho zmíněné krajské derby v Boleslavi a pak série tří domácích mačů. V úterý přijede Brno s kladenským Tomášem Plekancem v sestavě, pak se utkají v pátek se zatím hůře postaveným Litvínovem a vše zakončí Halloweenem a bitvou s Třincem. „Hráči se vám za skvělou atmosféru, kterou neustále ženete Rytíře dopředu, jistě odmění,“ vzkazuje na závěr všem kladenským příznivcům Lukáš Jůdl.