Hra Plamen je rozložena do celého roku. První kolo proběhlo na podzim, a to závodem požárnické všestrannosti v Pňově-Předhradí.

Poslední dubnový víkend se plnily různé štafety. Štafeta dvojic, štafeta 4 x 60 metrů a štafeta CTIF. Každý úsek plní mladí hasiči technický úkol, jako například u štafety dvojic napojení hadice na hydrant, u štafety 4 x 60 metrů překonávají mladí hasiči kladinu, bariéru, zapojují hadice do rozdělovače, přenáší hasící přístroje.

U štafety CTIF je to překonání překážek včetně žebříku. Tyto technické disciplíny plnilo na čtyři stovky mladých hasičů.

Zakončení ročníku se uskuteční v Sadské, kde proběhnou v podání naší mladé hasičské generace požární útoky CTIF a požární útoky s vodou. Zároveň se zde rozhodne o vítězi v kategoriích přípravka, mladší a starší. Vítěz kategorie starší nás poté bude reprezentovat na krajském kole.

Tímto zvu všechny příznivce hasičiny. Přijďte se podívat na činnost mladých hasičů. Věřím, že sv. Florián dopřeje počasí a letošní ročník bude důstojně zakončen.

Plamen je celorepubliková soutěž v požárním sportu. Cílem hry je rozvíjet dětské znalosti, dovednosti a vědomosti v oblasti požární ochrany.

Koberce bylin se vrátily na louky u Milovic.
Díky kopytníkům se k Milovicím vrátily koberce bylin
Most na Palackého ulici, který má projít rekonstrukcí ještě letos.
Most a lávky jsou v havarijním stavu. Chystá se oprava

BLANKA BURIANOVÁ