Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinař Mark Cassar
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství Mar Casar na Maltě připravuje víno v BIO kvalitě pomocí přes sedm tisíc let staré gruzínské metody
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství na Maltě.
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinař Mark Cassar pracuje sám, brigádníci mu pomáhají jen s prořezávkou a sklizní
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinař Mark Cassar
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinař Mark Cassar pracuje sám, brigádníci mu pomáhají jen s prořezávkou a sklizní
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství na Maltě.
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství Mar Casar na Maltě
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství na Maltě.
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství na Maltě.
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství na Maltě.
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Mark Cassar
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství na Maltě.
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství na Maltě.
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Využívají přes sedm tisíc let starou gruzínskou metodu
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Mark Cassar
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Mark Cassar
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Mark Cassar ve vinařství na Maltě.
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinař Mark Cassar
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinař Mark Cassar
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinař Mark Cassar na Maltě
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinař Mark Cassar z vinařství na Maltě
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Réva už druhým rokem odpočívá a neplodí. Vína z předchozích sklizní je ale zatím dostatek.
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Réva už druhým rokem odpočívá a neplodí. Vína z předchozích sklizní je ale zatím dostatek.
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Réva už druhým rokem odpočívá a neplodí. Vína z předchozích sklizní je ale zatím dostatek.
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství Mar Casar
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství Mar Casar na Maltě připravuje víno v BIO kvalitě pomocí přes sedm tisíc let staré gruzínské metody
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství Mar Casar na Maltě připravuje víno v BIO kvalitě pomocí přes sedm tisíc let staré gruzínské metody
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství Mar Casar na Maltě připravuje víno v BIO kvalitě pomocí přes sedm tisíc let staré gruzínské metody
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Barvu nehtů mění každý týden. „Jaká to bude příště? To záleží na té ženě, co přijde za týden,“ prozradil s úsměvem Mark Cassar.
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství Mar Casar na Maltě připravuje víno v BIO kvalitě pomocí přes sedm tisíc let staré gruzínské metody
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství Mar Casar
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství Mar Casar
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství Mar Casar na Maltě připravuje víno v BIO kvalitě pomocí přes sedm tisíc let staré gruzínské metody
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Vinařství Mar Casar
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša
Mark Cassar
Zdroj: Deník/Radek R. Kaša