Pš. Mělník – Poříčany 0:2

Z prvního poločasu stojí za zmínku pouze závar před brankou domácích, ze kterého hosté nedokázali nic využít. Obě mužstva volila dlouhé nakopávané míče a do šancí se nikdo prakticky nedostal.

Do druhého poločasu hosté prostřídali, začali více držet míč a lépe kombinovat. V 66. minutě hosté zahrávali aut, který prodloužil Ondřej Puk a na zadní tyči nikým nekrytý Hlavatý otevřel stav utkání. O dalších pět minut po rohovém kopu se k míči dostal Doležal a hlavou trefil pouze brankovou konstrukci. V 75. minutě už svou šanci využil – 2:0. Poříčany si tak připsaly po dvou kolech plný bodový zisk.

„První poločas se nehrál fotbal ale nakopávaná, my jsme nebyli schopni podržet míč a dostat se do kombinační hry. Druhý poločas už byl z naší strany o mnoho lepší, dokázali jsme domácí přehrávat a dostávat se do zakončení. Po brankách Hlavatého a Doležala bylo o výsledku rozhodnuto. Kromě šance v závěru, jsme domácí hráče vůbec do ničeho nepustili," byl spokojený manažer poříčanského klubu Václav Kupr.

Branky: 66. Hlavatý, 75. Doležal. Rozhodčí: Šulcová. ŽK: 4:4. Diváci: 100. Poločas: 0:0.
SK Poříčany: Krch – Navrátil, Doležal, O. Puk , Mužík – Teslík (46. Volavka), Hlavatý, Prejsek, Marek (46. Holler) – Sedláček, M. Puk (85. Bázlik).

(kub)