MILOVICE – SC COBRA MB 6:5

„Náskok 5:1 se zdál velmi slibný. Jenže jsme přestali hrát a soupeř nám sázel jeden gól za druhým, až se mu podařilo v poslední minutě vyrovnat. V posledních vteřinách jsme zariskovali a vsadili vše na útočnou kartu a to se vyplatilo, tři vteřiny před koncem rozhodl Jan Krátký," uvedl hrající kouč Milovic Lukáš Řezníček.

Branky: Novotný 2, Baran, Fišer, Jan Krátký, Jakub Krátký. Poločas: 3:1. Milovice: Fišer – Novotný, Jan Krátký, Jakub Krátký – Baran, Isailovič, Řezníček.

MILOVICE – SK BAKOV 5:5

„Vedli jsme sice 5:4, ale kvůli naší nezkušenosti, kdy se nám nedařilo držet míč na našich sálovkách, soupeř potrestal naší chybu a vyrovnal tři minuty před koncem utkání na 5:5. A na to jsme už nedokázali odpovědět," litoval trenér Řezníček.

Branky: Baran 3, Jan Krátký, Jakub Krátký. Poločas: 2:3. Milovice: Isailovič – Novotný, Jan Krátký, Jakub Krátký – Baran, Řezníček, Fišer.

MILOVICE – TORPÉDO MALTA 7:7

„Čtyři minuty před koncem se nám podařilo vstřelit vedoucí gól na 7:6 a zdálo se, že vítězství si pohlídáme. V poslední minutě nastala kuriózní situace, kdy jsme na naší polovině rozehrávali faul, ale bohužel jsme čekali s rozehrávkou déle jak pět vteřin, soupeř získal tím pádem v poslední minutě míč na naší polovině a vstřelil nám smolný vyrovnávací gól," uvedl kouč.

Branky: Zdobinský 4, Jan Krátký 3. Poločas: 4:3. Milovice: Fišer – Isailovič , Jakub Krátký, Novotný, Keller – Řezníček, Zdobinský, Jan Krátký.