V týmu divizního celku se ukázali Ezeala, Lemchi a Mbah. Ezeala už v Litoli rok působil, Mbah byl v Litoli ještě před ním. „Jsou to hráči, kteří dají hře smysl. Jsou velice dobří kombinačně, technicky jsou vybavení. Naší hru dokáží zklidnit, podrží míč. Technikou prostě vyčnívají," popsal hráče litolský trenér Pavel Jareš.

Zatím ale není vůbec jasné, zda v Litoli zůstanou. „Zatím to u nás zkouší a všichni u nás asi nezůstanou. Je to otázka dalších jednání," přiznal Jareš.
Dalším borcem, který to v divizním mužstvu zkouší, je poděbradský útočník Roman Herzán. Ani jeho příchod ale není doladěný. „Zatím jsme mluvili se zástupci Poděbrad jen telefonicky, máme domluvenou schůzku," uvedl litolský trenér.

Výkony Herzána se mu ale zamlouvají. „Jsem s ním nadmíru spokojený. Herzán je pro mužstvo hodně důležitý, má hodně míčů. Stále se nabízí, dokáže dát gól nebo šanci připravit. Byl by určitě přínosem," chválil potencionální posilu kouč.

Jasno ale ještě ani u dalších hráčů, kteří za Litol na podzim hráli. Korejza a Bohdan jsou hráči Benátek, Urban patří Lysé, Matěj Jareš zase Semicím. „Snad u nich dojde k prodloužení hostování. Musíme ještě jednat," řekl jasně Jareš.

Ovšem někteří fotbalisté jsou také na odchodu. Bodlák a Michal Jareš trénují v Milovicích, Tomáš Černý hrál o víkendu za Semice. „Černého bych si tady rád nechal, ale kvůli práci nemá čas trénovat. Je to škoda," uvedl litolský kormidelník.

Platný by mohl být i pro Semice. „Zatím to u nás zkouší. I kvůli tomu, že nestíhá tréninky, uvidíme, jak se rozhodne. Pro nás by byl platný. Potřebovali bychom zacelit díru po Bošinovi," řekl k možnému příchodu Černého semický záložník Martin Janáček.

Litol zatím sehrála tři utkání. Porazila Milovice (2:1), Libici (4:3) a nerozhodně hrála s Benátkami (1:1). „Zatím za nás nastupovali i dorostenci a mužstvo jsme neměli poskládané. Třeba s Benátkami jsme měli vyhrát o dva až tři góly. I když se nám tolik nedaří, něco jsme si vyzkoušeli," je spokojený Jareš. „Nejde dělat vědu z výsledků. Takže příprava probíhá dobře," řekl kouč.

Ten by byl ještě spokojenější, kdyby více chodili odchovanci. „Domácí odchovanci si neváží toho, že mají v Litoli divizi. Je to pro ně šance, mohli přičichnout k vyšším soutěžím. Takže mě mrzí slabší účast na trénincích mladších hráčů,"dodal Jareš.