„Hlavní ale je, že jsme získali tři body. Brát body doma je důležité. Hattrick je taková třešnička na dortu,“ usmíval se autor tří vykáňských branek Jiří Dalekorej.

Ten už musel hodně vzpomínat, kdy se mu podobný kousek povedl naposledy. „Už je to asi hodně dlouho. Myslím, že to bylo někdy v I.A třídě v dresu Vykáně. Dál už nevidím,“ vtipkoval Jiří Dalekorej.

A jestli ho to něco bude stát? „My si na to ve Vykáni moc nehrajeme. Ale za čtrnáct dní mám narozeniny, tak k tomu něco přihodím,“ uvedl střelec Čechie.

Po zápase také zářil kouč Vykáně. „Výsledek je výborný, ale zase tak jasné to nebylo. Čáslav byla třicet minut lepší, dala gól a měla další dvě šance. Klidně jsme mohli o dva nebo o tři góly prohrávat,“ vyprávěl Fabio Leggeri. „Po našem vyrovnávacím gólu úplně padli. Přestali hrát a my jsme se ve druhém poločase zlepšili. Čáslav nehrála špatně a bude v horních patrech tabulky,“ chválil soka trenér Vykáně, který nezapomněl ani na střelce zápasu. „Konečně se začal trefovat. A dva góly byly krásné,“ dodal trenér Leggeri.

Branky: 36. Šplíchal, 43. D. Jarolím, 52., 55. a 60. Dalekorej – 32. Vančura. Rozhodčí: Šulcová. ŽK: 1:2. Diváci: 90. Poločas: 2:1. Čechie Vykáň: Stehno (89. Coizza) – Říha, Kubek, Reiter, Beneš – Šedivý, L. Jarolím, Šplíchal (75. Stejskal), D. Jarolím (87. Žampa), Koutenský – Dalekorej (81. Dlouhý).