NOVÉ STRAŠECÍ – SEMICE  2:1

Běží poslední minuta utkání. Semice prohrávají nejtěsnějším rozdílem. Ale se svým osudem se nechtějí smířit. V 90. minutě to přišlo – Novák vyrovnal. Velká radost hostujícího mužstva ale netrvá dlouho. Domácí rozehráli, vrhli se do šestnáctky hostí a Kaválek propálil vše, co mu stálo v cestě. Z chvilkové euforie je velký smutek.

Hosté jeli k zápasu v oslabené sestavě, chyběla jim ofenzivní síla v podobě Holana, Horejce a Koštíře.

Přesto sahali po bodu. Domácí se v prvním poločase ujali vedení, když se hlavou trefil Kapek. Velkou šanci měl na druhé straně Neuhausel, ale nemířil dobře.

Ve druhém dějství mířil nejprve Novotný do břevna a poté Kapička jen do tyče. Deset minut před koncem trefili  tyč také domácí fotbalisté. A pak už přišel zmiňovaný závěr, který nabídl pořádné drama se šťastným koncem pro domácí tým.

„Měli jsme rozhodně vyhrát, nebo alespoň bodovat. Domácí nepodali moc dobrý výkon. Měli jsme i smůlu," uvedl po zápase zklamaný vedoucí mužstva Semic Miroslav Čepelka.

Branky: 30. Kapek, 90+2. Kaválek – 90. Novák. Rozhodčí: Matoušek. ŽK: 1:1. Diváci: 100. Poločas: 1:0.
AFK Sokol Semice: Fišer – Neuhausel, Bříza, Černý, D. Houška – Janáček (60. Novák), Bošina, Novotný, Čejka, Kapička – Havlík (79. Švarc).