„Zápasit se začalo podle programu ihned v devět hodin. Aby se ukázalo, která pobočka má nejlepší tým, letos byla pouze jedna skupina a tím pádem hrál každý s každým," nastínil systém turnaje jeden z pořadatelů akce David Fiala.

Turnaj probíhal na dvou hřištích a tak jako loni pořadatelé zajistili hezké počasí, a proto připravené zastřešení či bazén byl všemi hráči mile přivítán a využívali jej v průběhu celého turnaje.

„Krátce po zahájení turnaje dorazil hráče podpořit maskot pražské Sparty a také předseda oficiálního fanclubu Sparty Jaroslav Obdržal. O občerstvení v průběhu turnaje se postarala místní restaurace," řekl Fiala.

Před předáním cen se poděkovalo rozhodčím, kteří zajistili hladký průběh zápasů. Slavnostní předávání cen pro nejlepší hráče, střelce a brankáře a následně týmy, začalo před sedmnáctou hodinou.

Slavnostní předání cen prováděl předseda Jaroslav Obdržal s předsedou místní pobočky Zdeňkem Feketem.

Po ukončení turnaje začali pořadatelé připravovat večerní vystoupení skupiny Dargi´s , která se postarala o zbývající část večera. Akce skončila okolo třetí hodiny ranní. „Na závěr lze říci, že nikdo nebyl zraněn, akce se líbila, dodal David Fiala.

Nejlepším gólmanem turnaje pořadatelé vyhlásili Jakuba Stýskala (Bezno), nejlepším střelcem se stal Jiří Mužík (Polička) a nejlepším hráčem celého klání byl vyhodnocen Petr Souček (Poděbrady).

Pořadí

1. FCS Bezno
2. FCS Polička
3. FCS Poděbrady
4. FCS Opolany 1
5. FCS Mladá Boleslav
6. FCS Přelouč
7. FCS Opolany 2
8. FCS Týnec n/Sázavou