BOHEMIA – OSTRÁ 1:5

Zápas byl jednoznačný. Zvlášť poté, co hostující tým vsítil za devatenáct minut Bohemii tři branky. Pak mohl klidně zvolnit. Střelcem jediné branky Poděbrad byl Matěj Brabec, který snižoval na jedna dva. Na víc už se Bohemia nezmohla.

„Po celý zápas jsme tahali za kratší konec. A asi můžeme být rádi, že soupeř po třech vstřelených brankách povolil," uznal poděbradský asistent trenéra Miroslav Dolejš. „Soupeř má obrovskou kvalitu, na všech postech jsou výborní hráči. Pro naše hráče to ale byla velká zkušenost, i když jsme většinu utkání hráli bez míče. Litovat můžeme toho, že jsme dělali často zbytečné chyby. Ale na druhou stranu máme na čem stavět a věříme, že naše výkony půjdou ještě nahoru," uvedl Dolejš.

„Naše vítězství je zasloužené. Hlavně v prvním poločase jsme měli daleko častěji míč na svých kopačkách. Soupeř nás téměř neohrozil a jediný gól nám dal z jedné z mála střel," popsal první poločas přípravného střetnutí vedoucí mužstva Ostré Josef Červinka. „Naše vítězství mohlo být i vyšší, to bychom ale museli proměnit všechny šance, které jsme si vytvořili. Asi se projevilo to, že mezi týmy je rozdíl minimálně jedné třídy. Rozdíl ve fotbalovosti byl patrný," řekl k zápasu vedoucí Ostré.

Branky: Brabec – Herzán 3, Müller, Knobloch. Poločas: 1:3.
Bohemia Poděbrady: Václavík – Havierník, Suchánek, Bobek, Poděbradský – Rulc, Hruška – Tůma, Brabec, Kubánek – Krejčík, střídali Málek, Brtek, Kadlec, Řehák.
Sport. sdružení Ostrá: Lukeš – Kamlach, Hochmeister, Sedlák, Císař – Sirový, Málek, Knobloch, Müller – Vobořil, Herzán, střídali Nedorost, Bureš, Moudrý, L. Dozorec.