„Určitě jsou to pro nás zlaté body. Pomalu jsme z nejhoršího venku. Nyní už máme velkou šanci splnit předsezonní cíl," uvedl spokojený litolský trenér Pavel Jareš po jubilejní desáté výhře v sezoně. „Kluci hrají na hranici vlastního sebeobětování," pochválil svěřence Jareš.

Litol vedla v poločase jedna nula, po přestávce přidala druhý gól. V závěru ale přišla komplikace, když Lovosice snížily. „V závěru jsme to uhlídali a soupeře do šance nepustili. Lovosice byly kvalitní, měly ve svém středu hráče z Ústí, dobře kombinovaly. My jsme hráli to svoje, upřednostnili jsme bojovnost a snahu soupeře jsme eliminovali," uvedl kouč Litole.

Litol má nyní v tabulce skupiny B rovných třicet bodů, na třináctou Libiš náskok čtyř bodů a dnešní dohrávku k dobru. Litol hostí na svém stadionu v krajském derby celek Českého Brodu. Utkání začne v 17.30 hodin. „Čeká nás další důležité utkání, které chceme zvládnout. Je to derby a my body potřebujeme. Mohlo by dorazit hodně diváků," láká fotbalové příznivce do litolského stánku kouč Jareš.