Pro někoho to může být nepříjemnost, pro jiného nikoli. Jak se k tomu jednotlivé týmy po promarněném víkendu staví?

Libice měla hrát v Kolíně se Sázavou, účastníkem I.A třídy. „Už v sobotu nám volali z Kolína, že se to musí odložit," uvedl manažer libického klubu Miroslav Tomáš. „Pro nás je to docela nepříjemné, protože jsme nehráli druhý víkend za sebou. Na druhou stranu přípravných duelů sehrajeme během přípravy dost, takže to tak hrozné nebude. Ale je to škoda," ulevil si Tomáš. „Alespoň doufám, že se dají zdravotně dohromady  hráči, kteří nemohli kvůli různým potížím trénovat," řekl manažer Libice.

Milovice se měly utkat s týmem Kosmonos. „Je to pro nás menší narušení přípravy, protože jsme nehráli ani minulý víkend," uvedl milovický trenér Zdeněk Doležal. „Už se těšíme na lepší podmínky. Zatím je ještě dost času, s tímhle se nedá nic dělat," poukazuje na sněhovou peřinu Doležal.

Milovice měly zájem mimo jiné o Jana Bobka, který ale zůstal v Polabanu Nymburk. „Vypadá to, že přijdou tedy jen Bodlák z Litole, Jokl z Krchleb a brankář Libor Novák. Ten je hráčem Benátek a naposledy byl v divizní Litoli," řekl šéf milovické lavičky.

Ani mužstvo Sadské nemohlo do hry zasáhnout. Zápas s týmem Kropáčovy Vrutice byl odložen. „Dohodli jsme se, že to sehrajeme jindy. Ale ještě není jasné, kdy to bude. Bude to třeba až před mistrovskými zápasy," řekl trenér sadského týmu Jiří Kozák. „Volali nám už dopoledne, že to hrát nepůjde. V současné chvíli je to pro nás snad lepší, takže komplikace to v žádném případě není. Snad se nám konečně uzdraví oba brankáři i další hráči," přeje si sadský kormidelník.

Lyský Slovan také k zápasu necestoval, střetnout se měl s celkem Labského Kostelce. „Žádný problém to není, příprava běží podle plánu dál. Utkání se muselo zrušit. Ale bylo to spíše z naší strany, protože jsme nechtěli v této situaci cestovat," uvedl vedoucí lyského mužstva Josef Červinka.

Lysá totiž měla hrát v Neratovicích. „Takže ani nevíme, v jakém stavu hřiště bylo," dodal Červinka.