Jak byste zhodnotila podzimní část sezony?
Podzimní část hodnotím kladně. Postupně se nám zranila Čerepušťáková, Linhartová, brankářka Zelníčková a Vařečková, celý podzim měla pracovní povinnosti Soukupová, máme úzký kádr, ale i přesto jsme podzim odehrály nad svoje možnosti. Moc nám pomohla Diblíčková (před rokem skončila), Fasnerová (zapůjčená s Bohemky) a postupně se nám kromě Linhartové a Zelníčkové děvčata vrátila a pomohla podzim dohrát. Díky vůli, srdíčku a bojovnosti jsme bez problémů  bodovaly s týmy za námi, někdy pomohlo i štěstíčko, ale to k tomu také patří. Jen zápas v Jablonci jsme nezvládly a odehrály špatně.

Máte vyrovnanou bilanci. Jednou jste remizovaly a pětkrát zvítězily i prohrály. Je to odraz vašich výkonů?
Určitě. Jak už jsem odpovídala v první otázce, na naše nelehké poměry jsme s tímto týmem vytěžily maximum.

V minulých sezonách jste atakovaly příčky nejvyšší. Není pro vás šesté místo zklamáním?
Šesté místo není zklamání, ale buďme na zemi, hrajeme 35 km od Prahy, kde ženský fotbal hraje jedenáct týmů od  první po třetí ligu a je hodně těžké zlákat nějakou hráčku, když může hrát „za barákem" a nemusí dalece dojíždět.

Doma jste hrály pět utkání a čtyři z nich jste vyhrály. Nestačily jste jen na lídra tabulky, tým Bohemians Praha. S touto bilancí budete asi spokojena, že?
Už na začátku podzimu jsme si řekly, že budeme hrát zápas od zápasu a v domácím prostředí nedáme nikomu body, bohužel jen s lídrem tabulky to bylo jinak. Poločas jsme odehrály bez branek a ve druhém trochu pomohla nepřesná rozhodčí, ale i tak to bylo důstojné rozloučení podzimu.

Dojde v zimní přestávce k převratným změnám v kádru družstva? A jaké budou vaše jarní ambice?
K převratným změnám určitě nedojde, doufám, že se nám vrátí v plné síle zraněné hráčky a budeme se nadále bavit fotbalem a hrát v klidu ve středu tabulky.