Loučeň – Sadská 5:1

Domácí vstoupili do utkání více než dobře. Dali dvě branky během první půlhodiny a vypadlo to, že mají jasně našlápnuto k vítězství. Jenže v závěrečné minutě prvního poločasu přišla komplikace, když se trefil hostující Plot. Klid na domácí kopačky přinesly další dvě trefy Holánka. To byla definitivní pojistka.

„Moc jsme s tím nepočítali, ale výsledek je super,“ rozplýval se trenér loučeňského mužstva Otakar Ottomanský. „Na začátku to bylo takové oťukávání a jako první jsme udeřili my, když skóroval Štěpánek. A stejný hráč přidal i druhý gól,“ řekl Ottomanský. „Jenže před půlí nás hosté vyškolili a snížili. Dostali jsme gól do šatny a to nebylo ideální. Iniciativu přebral soupeř a v jedné jeho velké šanci nás podržel gólman Bednář. Špatně jsme řešili situace, přesto jsme své vedení pojistili, o to se zasloužil dvěma góly Holánek. Ve druhém poločase byla lepší Sadská, ale my jsme dávali góly. Jsme moc rádi, tyhle tři body se nám budou moc hodit,“ usmíval se spokojený trenér domácího celku.

„Tady není co hodnotit,“ utrousil rozladěný hrající trenér hostujícího celku Milan Svoboda. „Nastoupili jsme jako mistři světa a prostě jsme dostali pět gólů,“ láteřil Svoboda. „Hráli jsme bez šesti lidí, ale to nás neomlouvá. Mysleli jsme si, že se soupeř porazí sám. Neřekl bych, že jsme byli o hodně horším týmem, ale Loučeň střílela góly po našich chybách. Prostě nás přejeli,“ nevymlouval se trenér poražených.

Branky: 17. a 30. Štěpánek, 66. a 77. Holánek, 87. Prisčák – 45. Plot. Rozhodčí: Drábek. ŽK: 1:1. Diváci: 100. Poločas: 2:1.
FK Loučeň: Bednář – Špalda (44. Radolf), Holler, Krupička, J. Bašus – Prisčák (89. Bartoň), Vlasák, Gregar (87. F. Bašus), Mareš (81. Nehyba) – Štěpánek (84. Melčák), Holánek.
AFK Sadská: Šaroch – Záruba, Havlík, Janiga, Čemus – Kučera (82. Kučera), Brynych, Svoboda, Cempírek, Dudla – Plot.