Kolín – Ostrá 2:1

„Než jsme se probrali, tak jsme prohrávali velice rychle dva nula. Udělali jsme dvě chyby a bylo to dva nula. Vypadalo to, že tady moc šancí mít nebudeme," načal hodnocení zápasu vedoucí mužstva Ostré Josef Červinka. „Domácí nás dostali do hry svým vyloučením a neproměněnou šancí na tři nula. Do poločasu jsme snížili. Ve druhém poločase jsme už nic neměli a korunovali jsme to neproměněnou penaltou. Takže jsme si asi body nezasloužili," litoval po zápase Červinka.

Pokutový kop zahrával v 64. minutě Petlička, gólman Ptáček ji lapil. „Je to velká škoda. Kdybychom vyrovnali, možná by to Kolín zlomilo a třeba bychom mohli výsledek otočit. Pořád ale pokračujeme v tom, co nás trápilo v přípravě, že nedáváme góly ani z těch nejvyloženějších šancí. Pak je ten výsledek takový, jaký je," ulevil si vedoucí týmu Ostré.

Branky: 5. Brunclík (z PK), 8. Němeček – 37. Herzán. Rozhodčí: Starý. ŽK: 1:2. ČK: 19. Němeček – 87. Kouba. Diváci: 170. Poločas: 2:0. Ostrá: Tetour – Kouba, Dejl (65. Bejbl), Hochmeister, Bezděk – Hudec (60. Řezníček), Moudrý (77. Habrun), Mařík, Petlička – Herzán, Vobořil.