OSTRÁ – LHOTA 2:1

Domácímu týmu se nepovedl vstup do utkání. A hra se mu nedařila celý první poločas. Ostrá inkasovala gól v sedmnácté minutě po skrumáži a dlouho se jí nedařilo se z toho vzpamatovat.

Velké zlepšení přišlo ve druhém poločase. Ostrá měla navrch, diktovala tempo hry, ale nemohla se prosadit střelecky. A to i přesto, že měla velké šance. Třikrát však hosty zachránilo břevno.

Obrat ve skóre přišel v posledních patnácti minutách a Ostré pomohly standardní situace a góly hlavou. Nejprve se v 75. minutě po rohovém kopu prosadil Málek, čtyři minuty před koncem zase jemnou tečí trestného kopu Hochmeister. Ten se stává spasitelem svého mužstva, když rozhodl o zisku tří bodů i minulý týden.

„Neměli jsme dobrý vstup do zápasu. Druhá půle už byla o něčem jiném, měli jsme velký tlak," uvedl po vyhraném střetnutí trenér Ostré Jiří Kafka.

Branky: 75. Málek, 86. Hochmeister – 17. Hurych. Rozhodčí: Benák. ŽK: 3:1. Diváci: 150. Poločas: 0:1.
Sport. sdružení Ostrá: Malina – Kamlach (20. Poběrežský), Hochmeister, Bureš, Kouba – Sirový (60. Petlička), Knobloch, Moudrý (37. Málek), Müller – Herzán (60. Nedorost), Vobořil (90. Sedlák).