Čechie Vykáň

Vykáň si zahrávala s ohněm. Vedla, měla další tutovky, ale nedala. A hosté vyrovnali. Ještě že má Čechie ve svém středu Lukáše Jarolíma. Ten druhou brankou domácích rozhodl. „Byl to dobrý zápas. Hráli jsme dobře a mohli jsme přidat druhý gól. Nastřelili jsme tyč, ale pak soupeř vyrovnal. Po brance Jarolíma už soupeř neměl čas na vyrovnání. Je to zasloužené, my jsme hráli fakt dobře. V utkání jsme měli pět až šest tutovek, ale kvůli našim chybám jsme je nedali. Nedařilo se nám střelecky, byla to naše klasika," hodnotil zápas trenér Vykáně Fabio Leggeri.

AFK Sokol Semice

Domácí podali výborný výkon, měli dost šancí, na body ale nedosáhli. „Hráli jsme hodně dobře. I soupeř byl kvalitní, takže se hrál dobrý fotbal. My jsme šli třikrát sami na bránu, měli jsme i další přečíslení, ale nic jsme nedali. Ve druhé půli hosté hráli, my jsme bránili a do ničeho jsme je nepustili. Rozhodly ale dvě střely z dálky. Měli jsme přidat za stavu jedna nula druhý gól a vyhráli bychom. Je to pro nás jednoznačně ztráta, ale všichni hráči si zaslouží pochvalu. Naše čekání na domácí body pokračuje. Pokud ale budeme hrát podobně jako v tomto utkání, body přijdou. Tohle ale byla škoda," vyprávěl po utkání vedoucí semického mužstva Miroslav Čepelka.

Sportovní sdružení Ostrá

Borci z Ostré prožili infarktové utkání. Hlavně jeho závěr. Za stavu 1:1 dostala Ostrá gól dvě minuty před koncem. Kolaps? Zapomeňte. V závěrečné minutě Petlička srovnal. Na penalty pak hosté prohráli. „Kardiak by to nevydržel. Byl to oboustranně výborný zápas, my jsme věděli o kvalitě Rejšic. Jejich sílu se nám ale podařilo eliminovat. Smůla se nás drží dál, závěr byl doslova infarktový. Vzhledem k průběhu musíme bod brát. Penalty už jsou loterie a při naší smůle se ani ten rozstřel neotočil v náš prospěch. Měli jsme v zápase dvě velké šance, při nich se vyznamenal domácí brankář. My jsme ze dvou střel dvakrát inkasovali. Snad už to zlomíme," věří v lepší zítřky trenér Ostré Jiří Kafka.