ROHOVLÁDOVA BĚLÁ – SOKOLEČ 2:2

„Soupeř je účastníkem I.B třídy Pardubického kraje a Sokoleč se s tímto týmem v rámci přípravných zápasů často střetává, ale pro mě to byla velká neznámá, jen jsem věděl, že týmu patří druhá pozice v tabulce se snahou bojovat v jarní části o postup do vyšší soutěže," uvedl nový trenér Sokolče Michal Škopek.

„Každopádně v týmu bylo plno zkušených fotbalistů a zápas hodnotím z naší strany jako povedený. Měli jsme před utkáním několik omluv, ale nakonec jsme k utkání mohli. Domácí měli v prvním poločase mírně navrch, ale do vyložených šancí jsme je nepouštěli. Gól jsme dostali ve 28. minutě po ztrátě míče, kdy domácí útočník pěkně přeloboval vyběhnuvšího Mráze. Závěr poločasu patřil nám, kdy po dvou šancí se ke slovu dostal Auer a parádní střelou vyrovnal. Do druhého dějství jsme vstoupili aktivně a bylo nás plné hřiště. Po zásluze jsme šli do vedení, ale škoda, že jsme ještě dva nebo tři góly nepřidali. Domácí tak ještě dokázali křižnou střelou vyrovnat a v závěru ustát další naše šance. Na nás bylo sice znát, že nejsme úplně kompletní, ale bylo to kvalitní a rychlé utkání, které kluci zvládli," chválil hráče Škopek.

Branky Sokolče: Auer, Betka. Poločas: 1:1. SK Sokoleč: Mráz – Müller, Šťastný, Krejčík, Mojžíš – Šváb, Hruška, Kozel, Auer – Roman Fink, Betka.