V poločase zápasu, kdy domácí vedli 1:0, provedli hosté konfrontaci. Výsledek? Zatím nerozhodný. „Všechno bylo uvedeno do zápisu. Hostující kapitán přišel provést konfrontaci hráče číslo čtyři, kterým měl být Jaroslav Knypl. Ale dotyčný hráč nebyl k dispozici," uvedl hlavní rozhodčí utkání Josef Voborník. „Hráči se údajně udělalo nevolno a musel odjet do nemocnice," řekl Voborník.

A co na to poděbradská strana? „K situaci se nyní nechci vyjadřovat. Řeknu jen to, že konec zápasu byl hodně hektický," uvedl krátce manažer Slovanu Poděbrady Petr Král.

Pátek vidí celou situaci jasně. „V průběhu hry nás diváci informovali, že za Slovan Poděbrady nastoupil hráč, který se vydává za jiného. Dle výpovědi stálých diváků se toto nestalo poprvé. Jako kapitán mužstva TJ Pátek jsem v rámci své pravomoce šel o poločase provést konfrontaci hráče Jaroslava Knypla do šatny soupeře. S tím, co se odehrálo v útrobách šatny jsem se za svou sportovní kariéru nesetkal. Nejen, že zmíněný hráč konfrontaci odmítl, ale bohužel došlo i k fyzickému napadení mé osoby," řekl po zápase pátecký kapitán Patrik Bartheldy. „Po zápase jsme se dozvěděli, že se nejednalo o Jaroslava Knypla, ale o hráče Zásmuk Jiřího Hanuše. Celý náš tým si nedokáže vysvětlit, co k tomu soupeře z horních pater tabulky okresního přeboru a ze sousedního města vedlo," kroutil nevěřícně hlavou Bartheldy.

Odstoupení podezřelého hráče, na závěr strkanice některých přítomných funkcionářů. I toto bylo zmiňované utkání. „Bylo to zajímavé. Někdo hrál načerno, a pak se to pěkně strkalo," uvedl jeden z přítomných diváků, který zápas přímo sledoval.

Celou věc bude řešit na svém zasedání Sportovně – technická komise Okresního fotbalového svazu v Nymburce na svém zasedání. Je jasné, že to nebude mít vůbec jednoduché.