SEMICE – LIBICE 2:1

Domácí mužstvo vyhrálo, přesto trenér Pavel Jareš spokojený nebyl. Navíc se mu už během prvního poločasu zranili tři hráči. To je před startem soutěže hodně nepříjemné.

„Hráli jsme na hlavním hřišti a terén byl perfektní. Soupeř se na nás chtěl vytáhnout a překvapil nás svým důrazem a bojovností, My jsme dostali po chybě první branku, to jsme si dali gól vlastně sami. Dá se říct, že první půle byla vyrovnaná, ale z naší strany to dobré nebylo. V kabině pak byla bouřka a po změně stran jsme trochu přidali. Vyrovnat se podařilo Machalovi a utkání rozhodl Koštíř parádním lobem," popisoval průběh utkání semický kormidelník Pavel Jareš.

Jeho mužstvo sice v generálce zvítězilo, ale on spokojený rozhodně nebyl. „Musíme přidat asi tak o dvě stě padesát procent," utrousil Jareš. „O sestavě jasno nemám, někteří hráči mě překvapili, jiní zase zklamali. Takže ještě uvidíme, kdo nastoupí," dodal semický trenér.

„V prvním poločase se hrál ještě fotbal, ve druhém už nikoli. My jsme byli v prvním poločase o něco lepším týmem, ve druhém poločase to bylo z obou stran špatné. Také my musíme do mistrovských zápasů hodně přidat, druhé dějství bylo bída," hodnotil poslední přípravný zápas šéf libického klubu Radek Holub.

Branky: Machala, Koštíř – Sosnovský. Poločas: 0:1.
AFK Sokol Semice: Štrupl (46. Fišer) – Neuhausel, Bříza, Novotný, Kutifel (20. Kůrka) – Šimek, Švarc, M. Jareš, Horejc (28. Machala) – Holan (32. Souček), Koštíř.
TJ Libice nad Cidlinou: Antl – Kutil, Kalina, Velčovský, Sopr – Kotek, Lambert, Tafel, Brtek – Sosnovský, Kratochvíl, střídali Kmoch, R. Hanuš, Novák, Petráň, Czernin, Technik.