Po dvou vítězstvích bez obdržené branky fotbalisté Vykáně prohráli 0:2 v Berouně. „Měli jsme dvě nebo tři dobré šance a mohli jsme dát první gól, ale to se nám nepovedlo. Měli jsme víc míč na kopačkách, ale tentokrát jsme tolik nebezpeční nebyli. Prohráli jsme zápas, který jsme mohli vyhrát," přemýšlel nahlas trenér Čechie Vykáň Fabio Leggeri.

Jeho tým v předešlých dvou zápasech neinkasoval, navíc se mohl opřít o výborné výkony brankáře Kosmáka. Ten nyní svůj tým nepodržel. „Bohužel udělal dvě velké chyby, po kterých jsme dostali góly, a proto jsme prohráli. Neměl svůj den. To se ale stane, jedeme dál," řekl kouč Leggeri.

Poříčany vyhrály 1:0 v Tuchlovicích. „Po úvodních minutách nás soupeř začal přehrávat, měl lepší pohyb a rychlejší přechodovou fázi. Kromě šance, která skončila na tyči, jsme soupeři ale nic nedovolili. Druhý poločas byl z naší strany určitě lepší, dostali jsme se rychle do vedení a to nám hodně pomohlo. Domácí hráči nedokázali nic vymyslet," hodnotil zápas manažer poříčanského klubu Václav Kupr.

Jeho tým těsné vítězství udržel. „Hráčům bych chtěl poděkovat za předvedenou hru, kdy jsme především v obranné fázi až na jednu chybu předvedli kvalitní výkon," byl spokojený Kupr.

Semice? Radost pohledět. Ve třech zápasech neztratily ani bod. Naposledy vyhrály doma nad týmem Hvozdnice 3:2. „Potěšilo mě, že i když jsme prohrávali, dokázali jsme skóre otočit. V půli jsme vedli už tři jedna. Byli jsme o hodně nebezpečnější a mohli jsme přidat i další branky. Mohlo to být v klidu pět dva a nemusel být závěr tak hektický," uvedl vedoucí semického mužstva Miroslav Čepelka.

Jeho tým se nese na vítězné vlně. „Jsme rádi, že máme takový start do sezony. Je to paráda," dodal.