Semice – Kolín 1:4

V prvním poločase držely Semice s favorizovaným Kolínem krok. „Měli jsme i několik šancí. Možná víc, než soupeř,“ poznamenal trenér Semic Miroslav Vlk. Jeho tým přesto od 24. minuty prohrával, když si na rohový kop naběhl Doseděl a Vacek v bráně domácích neměl nárok. Druhý gól dali Kolínští v 60. minutě po chybě brankáře Kocourkem. Vzápětí snížil z trestného kopu domácí kanonýr Koštíř a vykřesal pro Semice naději na dobrý výsledek. Jenže v 81. a v 85. minutě se dvakrát trefil Kocourek a definitivně rozhodl o výhře Kolína. „Poté co jsme vystřídali, nás Kolín přehrál. Na rozdíl od první půle byl v té druhé lepší,“ řekl Vlk. Příliš spokojený nebyl po zápase trené Kolína. „Máme zraněné hráče a v některých fázích zápasu jsem se obával, aby k nim nepřibyli další. Chvílemi se na hřišti dost jiskřilo,“ řekl Stanislav Kocourek. „Říkal jsem si: hlavně to přežít ve zdraví,“ dodal Kocourek.

Branky: 63. Koštíř – 60., 81. a 85. Kocourek, 24. Doseděl. Poločas: 0:1.

Semice: Vacek (60. Poborský) – Kupka, Bříza, Farka, D. Houška – M. Bubeník, T. Semecký, J. Semecký, Neuhausel – Koštíř, Holan, střídali Bošina, V. Houška, Janáček a Kapička.

Kolín: Čižinský (46. Michňa) – Kalivoda, Doležal, Doseděl, Mach – Süsser, Majer (46. Čapek), Pacák (46. Knotek), Svoboda – Čáp, Kocourek.