Jak vypadalo derby s Ostrou z vašeho pohledu?

Asi to byl průběh, jaký se dal čekat. Domácí nás tlačili, byli fotbalovější, my jsme se snažili neudělat chybu. Měli jsme to založené na bojovnosti. Škoda toho gólu, který přišel celkem brzy. Jinak by to měli domácí mnohem těžší. Můžu říct, že mě domácí nijak nepřekvapili.

Výsledek je asi zasloužený. Vy jste si totiž nevytvořili ani jedinou vyloženou šanci.

To určitě. My jsme měli šance potom, co jsme to už otevírali. My jsme té fotbalovosti také moc nepředvedli, nedařilo se nám vepředu podržet balon nebo něco vymyslet. Rozhodla ta jedna chyba a pak už to měli domácí jednodušší.

Čím to podle vás bylo, že jste si nevytvořili ani jedinou šanci?

Nevím. Domácí mají kvalitní mužstvo. Prostě nás ubránili a připravili se i na naše dva hroťáky, kterým ta hra domácích moc nevyhovovala. Byl na ně i těžší terén, připadali mi takoví unavenější. Prostě nám chybí fotbalovost, my spíše vyhráváme bojovností. V tomto zápase byl soupeř fotbalovější, ale nebylo to zase o parník. Myslím si, že na to, jaký mají kádr, by se s námi neměli dohadovat kvůli tomu jednomu gólu a měli by nám jich dát pět.

V derby skončila vaše série vítězství…

To je k něčemu také dobré. Ještě máme tři zápasy a když uděláme dva nebo tři body, budeme mít dvacet bodů, tak si myslím, že to je absolutně splněný cíl, který jsme měli. Takže máme tři zápasy na to, abychom udělali dva body. Já si myslí, že můžeme být zatím spokojeni.

Vy jste v létě při odchodu z Litole říkal, že jdete do Semic splácet jakýsi dluh. Naplňujete to?

První čtyři kola určitě ne. Tam to bylo vachrlaté a nevěděl jsem, co se děje. Ale lidi doma my věřili, že to tam pozvednu. Myslím, že jsme si s klukama sedli, že chtějí, nejsou to žádní náfukové, i když na hřišti to tak někdy vypadá, když jsou podráždění. Myslím si, že by se ten mančaft měl pořád lepšit. Takže doufám, že teprve uvidíme, že je to stále lepší. Chtěli bychom to dělat se svými hráči, mělo by se to lepšit. Snad to tak bude.

Do konce podzimní části soutěže zbývá sehrát poslední tři kola. S kolika body byste byl spokojený?

Hrajeme dvakrát doma. Máme Beroun, pak jedeme do Mnichova Hradiště a máme Tuchlovice, takže kdybychom udělali devět bodů, budeme spokojení (smích).