„Hráči na turnaj PragaCup cestují i 750 kilometrů. Na turnaji bude velmi vysoká kvalita, představí se dva týmy futsalové Slavie U17 a U19. Ale také futsalové celebrity v týmu organizátora jako Marcel Rodek, David Frič, Petr Zapletal a další," uvedl před červnovým kláním pořadatel akce Lukáš Řezníček.

Po 23 letech se na nymburském náměstí Přemyslovců hrála plážová odbíjená. V pondělí se proti sobě postavila zajímavá tříčlenná družstva.
OBRAZEM: Známé osobnosti hrály exhibici

Turnaj PragaCup je zajímavý a oblíbený tím, že se ho účastní týmy různých výkonností od týmů nehrajících žádnou soutěž až po téměř profesionální týmy. Celý turnaj se odehraje na čtyřech travnatých hřištích současně v jednom areálu bez dlouhého čekání. Pro nejlepší týmy a hráče jsou připraveny velmi hodnotné výhry. „Na turnaji bude také možné podpořit nadační fond Petra Koukala – STK pro chlapi a vyzkoušet si zábavnou atrakci sumo," řekl Řezníček.

Po celou dobu turnaje bude probíhat focení týmů pro kampaň Say no to racism. Občerstvení je zajištěno přímo v areálu a po turnaji následuje afterparty s DJ Muffem (Calypsso). Vstup na turnaj PragaCup i afterparty je zdarma. „Na této skvělé akci nemůžete chybět. Harmonogram zápasů a podrobné informace najdete na www.pragacup.cz," dodal Lukáš Řezníček.

Ilustrační foto
Okresní přebor: Čtyři mače nabídly šest gólů