Poříčany – Horky 2:4

Domácí lídra překvapivě pozlobili. Na dvě branky soupeře dokázali odpovědět, nakonec ale ještě dvakrát inkasovali.

„Soupeř byl kvalitní a my jsme na tom momentálně tak, jak na tom jsme,“ ulevil si po zápase trenér Poříčan Jiří Holatka. „Brzy jsme dostali hloupý a zbytečný gól, na začátku druhého poločasu to bylo podobné. Takže nám nevyšly vstupy do obou poločasů,“ vyprávěl Holatka. „Po druhé brance jsme přebírali iniciativu a měli jsme možnost kopat penaltu. Tu ale Slunéčko neproměnil. Pak předvedl individuální akci Netolický a snížil, chvíli na to vyrovnal Radek Biško. A vzápětí šel Koula sám na brankáře a kdyby šanci proměnil, asi bychom to zvládli. Jenže my jsme dostali po špatné komunikaci třetí branku a v závěru, kdy jsme hráli vabank, nám utekl soupeř znovu a z penalty definitivně rozhodl o svém vítězství,“ hodnotil utkání trenér poříčanského mužstva.

Branky: 61. Netolický, 65. R. Biško – 5. Klain, 48. Korec, 70. Murárik, 87. Mynář (z PK). Rozhodčí: Tobiška. ŽK: 2:3. Diváci: 120. Poločas: 0:1.
SK Poříčany: Kopecký – V. Mužík, R. Biško, Petržílka, Procházka – L. Mužík (67. Bečka), Slunéčko, Netolický, Holler – Koula, Stárek.