Probralo se všechno možné. Řeč se ale točila jen kolem tipovací soutěže nebo fotbalu. Každý přispěl svou troškou do mlýna. Prostě parta chlapů, která má ráda sport, hlavně fotbal.

Vítězný Radek Bulíř vyslal kvůli pracovním povinnostem svého otce Jaromíra, který už má s vyhlašováním nejlepších zkušenosti. A svému synovi odvezl reprezentační dres s podpisem, padesátilitrový sud piva od nymburského pivovaru a ještě mikrovlnnou troubu od dalšího partnera soutěže, společnosti G+T. Roman Šemberk, který skončil o jediný bod na druhém místě, dostal kromě dalších drobných předmětů a dárků rychlovarnou konvici a voucher na předplatné jeho z titulů Deníku. Karel Brett byl třetí a také on si odnesl svoji cenu, kterou byla lahev kvalitního vína a další předměty. Odměněni byli také borci na čtvrtém až sedmém místě. U stolu seděli fotbalový rozhodčí Milan Karlík a Petr Hůlka. Chyběli jen Jiří Čecháček a Jana Málková.

Ilustrační foto
V Městci Králové se bude hrát o kýtu a sud piva

Jak už bylo řečeno, probralo se páté přes deváté. Nechyběly ani úsměvné historky. Tady je jedna z nich. Roman Šemberk si vzpomněl na dobu, kdy hrál za Benátky a zaútočil na Milana Karlíka, že jej vyloučil. „Dostal jsem za vyloučení pořádný flastr," postěžoval si Šemberk. Karlík si na zápas velice rychle vzpomněl. Ihned. „To byl asi zlom mé kariéry. Další moji kolegové stoupali vzhůru, já ne. To nejde zapomenout," usmál se Karlík. A hned vrátil protiúder. „Jak to bylo? Že jsi na hráče plivl?" kontroval sudí. „Plivl," uznal Šemberk. Vše bylo po letech rozluštěno…

Všichni si na závěr slíbili, že budou hrát i v další sezoně a popřáli si, aby svoje umístění obhájili.

Ilustrační foto
Krajská sezona se rýsuje. Nováčky přeboru i Nespeky a Klíčany