„První poločas byl vyrovnaný bez vyložených šancí na obou stranách. Ve druhé půli se nám povedla standardka a šli jsme do vedení. Pak jsme byli lepší a přidali jsme ještě dvě branky. Nekoncentrovali jsme se ale až do konce a dostali jsme na konci zápasu zbytečné branky. Jinak ale zápas proti kvalitnímu soupeři hodnotím pozitivně," řekl po utkání trenér Pátku Pavel Vančura.

„První poločas byl vyrovnaný. Šanci ke skórování měli domácí, když z přímého kopu orazítkovali břevno. Ve druhém poločase měli domácí mírnou převahu a po dvou našich hrubých obranných chybách vedli 2:0. Následně zvýšili na 3:0. V závěru jsme výsledek pouze korigovali po brankách Kouly a Chadraby na konečných 3:2," uvedl manažer Poříčan Václav Kupr.

Další zápas hrají Poříčany v neděli 19. července. Od 17 hodin hostí na domácím hřišti Starou Boleslav.

Branky: Junek, Marek Paclík, Kollmann – Koula, Chadraba. Poločas: 0:0.
Pátek: Král (46.Krch) – Zelenka, Kohoutek, Bulíř, Bartheldy – Hubáček, Jirásek, Sporiš, Martin Říha (30. Junek) – Martin Vančura (46. Marek Paclík), Kollmann.
Poříčany: Arnold – Freund, Sedláček, Navrátil, Mužík – Holler, Puk, Prejsek, Hlavatý – Chadraba, Koula. Střídali: Hybner, Stárek.