Litol - Úvaly 2:1

Hosté byli fotbalovější, ale domácí borce zdobila obrovská bojovnost. Skákali do střel, prali se o každý míč, žádný balon pro ně nebyl ztracený. A za to byli nakonec odměněni.

Jejich vítězství přilétlo ze vzduchu. Obě branky totiž dali Ježek i Herzán hlavou. Především ta druhá byla opravdu parádní a přítomné musela nadchnout. Mlčkovský se se skákajícím míčem nepáral, napálil jej ze třiceti metrů na branku. Brankář Marek balon vyrazil jen konečky prstů na břevno a před brankou už číhal připravený Herzán. Míč trknul dobře a mohl jít slavit. To byla nakonec rozhodující trefa.

Ovšem také gól hostí byl nádherný. Úvaly zahrávaly rohový kop přímo do branky, Rathouský s vypětím všech sil míč vyrazil na tyč. Obrana ale nebezpečí neodvrátila a míč doskákal k Regnerovi. Ten se s ním také nemazlil a také vydařenou ranou z voleje skóroval.

Ovšem radost zůstala litolským sršňům, kteří mohli se svými příznivci slavit. Vítězství je pro ně o to cennější, že se museli obejít bez trojice stabilních hráčů obrany. Pro zranění chyběli Petrouš a Červenka, trest za červenou kartu měl Matěj Jareš.

Branky: 20. Ježek, 40. Herzán – 21. Regner. Rozhodčí: Aubrecht. ŽK: 3:1. Diváci: 280. Poločas: 2:1.
FK Litol: Rathouský – Lemchi, Bohdan, Urban, Korejza – Sosnovský (89. Křivánek), Mlčkovský, Ezeala, Cáska – Ježek, Herzán (90. Š. Jareš).
SK Úvaly: V. Marek – Kořínek (71. Frič), Macek, Regner, Mišák – Malík, Novák, L. Marek, Matějka (61. Bozděch) – Szöcz (70. Kadeřábek), Škoda.

Jak šly minuty

15. Cáska si narazil míč s Ježkem, ale jeho střela byla slabá
20. Ježek zůstal sám před brankářem a s přehledem hlavou proměnil – 1:0
21. rohový kop Mišáka vyrazil Rathouský na tyč, ale dorážku trefil hostující Regner parádně –  1:1
29. Sosnovský parádně odcentroval po pasu od Mlčkovského, tísněný Ježek hlavou míč do brány neusměrnil
40. fotbalová paráda! Mlčkovský pálil z voleje ze třiceti metrů, úvalský gólman míč konečky prstů vyrazil na břevno, ale na správném místě byl Herzán a hlavou nezaváhal – 2:1
45. centr Mišáka prolétl po malém vápně
64. po rohu dorážel domácí Urban, ale netrefil dobře míč
65. Škoda mířil hlavou vedle brány, následně pálil vysoko nad
83. krásná akce hostí, ovšem hlavička Kadeřábka minula branku
90. nebezpečná standardka hostí, ale nikdo na míč nedosáhl