Jaká byla příprava a jak se vám zamlouvaly přípravné zápasy?
Příprava byla ovlivněná dovolenou, ale na tréninky se nás scházel dostatečný počet. Odehráli jsme tři přípravné zápasy - Semice 3:0, Vyšehořovice 2:12, Libiš 2:5. S Vyšehořovicemi to byl totální propadák, ale zbylé dva zápasy jsme odehráli slušně.

K jakým změnám došlo ve vašem kádru?
Z důvodů pracovního vytížení skončil Dominik Hodboď, to je zatím jediný odchod. Z Bohemie Poděbrady k nám přišel velezkušený Matěj Brabec, ze Semic mladý štírek Dominik Zápotocký a ze Staré Boleslavi zkušený stoper Mirek Švorba. Ten se bohužel v zápase s Vyšehořovicemi zranil, když mu protihráč zlomil nohu a nejspíš s ním nemůžeme v podzimní části počítat.

Z fotbalového utkání I.A třídy Bohemia Poděbrady - Horky nad Jizerou (2:4)
Bohemia bude útočit na postup do přeboru

Koho považujete za favorita soutěže?
Těžko tipovat, neviděl jsem hrát žádné soupeře. Bohemia Poděbrady a Vyšehořovice jsou podle mě favority. Čelákovice hrály na jaře skvěle, a jestli budou tak pokračovat, budou také hodně vysoko.

Na co nebo na koho budete v následující sezoně spoléhat?
Budeme se snažit hrát důstojnou roli v soutěži, spoléhat na týmový výkon. Tak jak tomu bylo i loňskou sezonu. Nečeká nás nic lehkého, ale chceme, aby si soutěž zahráli především ti hráči, kteří se zasloužili o postup. A hlavně mě těší, že to jsou kromě Matěje Brabce domácí hráči nebo z blízkého okolí.

Jaké jsou vaše cíle a plány před startem nového ročníku?
Byli bychom rádi, kdybychom se vyhnuli bojům o sestup. Sezona je ovšem dlouhá a hodně bude důležitý začátek. Vedení klubu na nás ovšem žádné velké cíle neklade, takže můžeme hrát v klidu (smích).

VÝHERCI jarní části Tip ligy
Startuje podzimní TIP liga. Tentokrát o týden dříve!