Vědět o sobě dal třeba herec, režisér a bavič Jakub Kohák, který byl první poločas v bráně, pak se postavil na hrot svého týmu. Mezi třemi tyčemi jej nahradila sparťanská legenda Horst Siegl. Velké množství diváků na nymburském stadionu na Vesláku bavili svými kousky, Koloušek, Novotný, Panenka, Vízek a další hvězdy.

V dresu Nymburka nastoupili fotbalisté současní i bývalí. Těch současných bylo méně, ale gardisté obstáli. Za zmínku stojí fakt, že první tři branky Polabanu dal jeho bývalý střelec Jaromír Martínek. Třetí branka by se klidně mohla vysílat v televizi. Fanouškům nymburského klubu se připomněl v dresu soupeře Luděk Stracený, který v Nymburce také hrával. Hvězdný tým prohrál 8:11, ale výsledek nebyl zdaleka nejdůležitější.

„Myslím, že v této hektické době jsme to zvládli velice dobře. Spokojeni můžeme být i s účastí lidí,“ konstatoval po akci Lukáš Vlk, trenér nymburského A týmu a také funkcionář.

Patrick Schick, Vladimír Darida a Jakub Jankto (zleva) slaví gól v chorvatské síti.
Remíza s Chorvaty rozjásala Česko. Postup vystřelil Schick z krvavé penalty

Diváků bylo opravdu dost. Přišlo jich šest stovek. „Řekl bych, že se celá akce povedla. Lidé mohli vidět osobnosti, které jen tak neuvidí naživo každý den,“ uvedl Vlk.

Ti „zkušenější“ se ve velkém vedru objevovali na trávníku méně. „Je vidět, že někteří jsou přece jen starší pánové v letech, to musí být znát,“ culil se Lukáš Vlk.