Kolín – Poděbrady 3:0

„Na hřišti lídra jsme začali dobře a byli jsme mu vyrovnaným soupeřem. Ale jen do smolné dvacáté minuty, kdy se nám nešťastně zranil do té doby s přehledem hrající Šendera, který skvěle režíroval hru," litoval ztráty stopera trenér staršího dorostu Bohemie Poděbrady Jan Hovorka. „Přestože se kluci snažili a bojovali, někteří nejen se soupeřem, ale i s virózou, na bodový zisk to nestačilo," vyprávěl po utkání kouč Hovorka.

Branky: 40. Novák, 67. a 90. Rosendorf. Poločas: 1:0. Bohemia Poděbrady: Ghanem – Čermák, Bek, Šendera, Bek – Buldra (62. Kupec), Souček, Znamínko, Stibor – Pikner, Kadlec (62. Soukup).

TIBOR MIČINEC, trenér Poříčan, je také čas od času vidět na fotbalovém trávníku jako hráč.
Na vršovický Ďolíček se nedá jen tak zapomenout, svěřil se Tibor Mičinec

Kolín – Poděbrady 4:0

„Stejně jako podzimní zápas ovládli hráči Kolína a zaslouženě zvítězili. Domácí nám v rozmezí desáté až osmnácté minuty vstřelili tři branky a tím v podstatě utkání rozhodli," ulevil si kouč mladšího dorostu Bohemie František Soukup. „Dva z těchto gólů byly opravdu povedené střely z dálky. My jsme nebyli dopředu vůbec nebezpeční. Druhý poločas nebyl z naší strany o moc lepší, ale ani soupeři se příliš nedařilo, a tak jsme udrželi alespoň poločasovou remízu," řekl Soukup.

Branky: 11. a 18. Koděra, 13. Šindelář, 29. Zelenka. Poločas: 4:0. Bohemia Poděbrady: Papoušek – Najmon, Ghanem, Soukup, Schulz – Kormaník, Kupec, Langr (68. Wágner), Hran Ca – Molič (58. Havránek), Souček (75. Husek).