POŘÍČANY – BÝCHORY  3:1

Domácí potřebovali nutně naplno bodovat, což se jim podařilo. Ve 26. minutě se ujali vedení, o které ale ještě do přestávky přišli. A to byla komplikace. Domácí se z této branky ale po změně stran otřepali a dokázali skóre strhnout na svoji stranu. Přičemž vítězný gól dali z pokutového kopu.

„Býchory mají výbornou defenzivu, proto byl náš cíl dát co nejdříve branku. To se nám podařilo po rohovém kopu, kdy skóre otevřel stoper Hříbal. Hosté však dokázali do poločasu srovnat," hodnotil první polovinu utkání poříčanský lodivod Vladimír Vostřes.  „Ve druhém poločase jsme se brankou z pokutového kopu ujali vedení a  následně Koula upravil na  konečných 3:1. Mrzí mě přístup našich hráčů, kteří nejsou schopni na hřišti prodat ani deset procent svých možností. Na tréninku všichni střílí, bojují a pak přijde víkend, perfektní návštěva a hráči se nedokážou kousnout a makat na sto procent. Jediné pozitivum zápasu je zisk tří bodů,"   řekl  kritický trenér Poříčan.

Branky: 26. Hříbal, 73. Margolius (z PK), 77. Koula – 35. P. Chlumský. ŽK: 0:1. Diváci: 190. Poločas: 1:1.
Poříčany: M. Hlavatý – Dvořák, Touš, Hříbal,  Böhm – J. Hlavatý (62. Hubner),  Bobek, Margolius, Holler (46. Kozlíček) – Koula (79. Mrázek), Puk.