Pardálové z Budvaru, pětinásobný mistr Milovické ligy, obsadili ve skupině D poslední místo s nula body a skóre 1:16. Tým MIA (směs hráčů MLMF), obsadili ve skupině C také poslední místo s 0 body a skóre 3:14. Poslední tým byl tým organizátora Řízkův výběr, ve skupině B obsadili borci druhé místo, porazili slovenský tým a dva pražské týmy, remizovali s mistrem Bratislavské ligy malé kopané a remizovali s vítězným týmem celého turnaje Mordor týmem. V osmifinále podlehli 1:4 týmu Zabarákov a jejich cesta skončila v osmifinále.

Druhé místo obsadil Slovenský tým Atletico Košice, který podlehl na penalty ve finále, při tom do play off postoupili až ze čtvrtého místa ve skupině. Třetí tým Slavoj Houslice ovládl těžkou skupinu A, přemožitele našli pouze v semifinále, když podlehli vítěznému týmu turnaje na penalty. Čtvrté místo obsadil pravidelný účastník turnaje AFK Loděnice, v zápase o 3. místo prohrál rovněž až na penalty.

„Na turnaji panovala přátelská atmosféra, nikdo se vážně nezranil, turnaj nenabral žádné časové zdržení, hráči i organizátoři byli po turnaji spokojeni," hodnotil klání jeho pořadatel Lukáš Řezníček.

Na turnaj se sjelo 24 týmů, 250 hráčů z celé České a Slovenské republiky, kteří cestovali na turnaj i 700 kilometrů. Zúčastnilo se 6 týmů ze Slovenska a 18 týmů z ČR.

„Oceněn byl nejlepší hráč, střelec a brankář turnaje zájezdem na zahraniční fotbalové utkání. Turnaj PragaCup získal licenci od svazu FAČR. Vítězný tým turnaje PragaCup je kvalifikován na turnaj mistrů futsalových soutěží," dodal Řezníček.

Reportáž z dalšího Praga cupu přineseme už tento týden.