Poříčany – M. Hradiště 3:1

Ačkoliv oba soupeře před výkopem dělilo pouhých šest bodů, očekávalo se, že domácí export bodů nepřipustí. Nepřipustili a vyhráli 3:1.

„Kvůli podmáčenému terénu to bylo náročné utkání pro obě mužstva. Jsme rádi, že se nám podařilo včas odpovědět na úvodní trefu hostujícího Lakatoše čtvrthodiny na to Martinem Pukem, který nás pak poslal ve druhém poločase do vedení trefou z pokutového kopu a definitivní tříbodovou pojistku přidal Teslík," hodnotil utkání trenér Poříčan Jiří Holatka.

„Nechápeme, proč je náš soupeř na dně tabulky, protože především v první půli a do vyloučení jejich hráče Jíry byl velmi nebezpečný svými rychlými kontry. Do zimní pauzy chceme v posledních dvou kolech urvat ještě nějaký ten bod a splnit si tak předsezonní předsevzetí umístit se v tabulce do desátého místa," řekl asistent trenéra Zdeněk Pačes.

Branky: 19. a 65. M. Puk (2. z PK), 75. Teslík – 5. Lakatoš. Rozhodčí: Dohnal. ŽK: 2:4. ČK: 64. Jíra (M. Hradiště). Diváci: 80. Poločas: 1:1.
SK Poříčany: Krch – Krombholz, Doležal, Touš (61. Štefančík), Holler – Teslík (77. Marek), Volavka, Prejsek, Hlavatý (60. Navrátil) – M. Puk, O. Puk.

MOJMÍR STRACHOTA