Program byl postaven na osvědčené šabloně. V první polovině plesu hrál Pražský taneční orchestr J. Váchy a hned v úvodu vystoupil s ukázkami standardních i latinskoamerických tanců taneční pár Václav Hajný a Anastazie Petrikeeva. Další tradičním bodem bylo vystoupení hudebního hosta, kterým byla zpěvačka Olga Lounová. Po půlnoční bohaté losovací soutěži nahradil orchestr lyský rodák DJ Štěpo a proud jeho retrodiska unášel tanečníky až do ranních hodin.

Hned však po jeho startu čekal přítomné další každoroční vrchol, vystoupení domácího fotbalového A – týmu. Svého úkolu se zhostil skvěle a jeho taneční kreace sklidila bouřlivý aplaus. Zejména něžné pohlaví si přišlo na své. Chlapci tak ukázali,že jsou dobrou partou a nezklamali své příznivkyně ale i celou společnost plesu.

„Jsem s plesem spokojen, myslím, že jsme lidem splnili to, co od našeho již tradičního plesu očekávají, a třeba i překročili. Všechna vystoupení byla výborná, ani naši hoši se nedali zahanbit. Pro nás je ples jednou mimosezonní akcí, kde můžeme ukázat veřejnosti to, že dovedeme uspořádat i kvalitní společenskou zábavu. Chtěl bych touto cestou poděkovat všem sponzorům, výstavišti a jeho majiteli, i všem kdo se na přípravě podílel," řekl k akci předseda fotbalového klubu v Lysé Petr Jirsa.