Milovice – Loučeň 1:1, na penalty 5:6

„Nastupovali jsme bez zkušených hráčů Plecitého, Nováka a dlouhodobě zraněného Vlačihy. Rozpadla se nám tak obrana. Museli jsme experimentovat. Ale jak Mencl, tak střídající Jakub Krátký nezahráli špatně,“ nastínil peripetie v týmu domácích trenér Pavel Pavlíček. „Chyběla nám spíš individuální sebedůvěra v řešení herních situací a to zvláště v kombinaci a držení míče. Fotbal to nebyl od obou mužstev nijak zvláštní. Přesto by ale Loučeň při kvalitnějším zakončení musela vyhrát v normální hrací době. My jsme snad i po utrápeně získaném bodu zachráněni, a Loučeni přeji, aby se zachránila také,“ shrnul utkání Pavlíček.

„Jako tradičně jsme dostali brzy gól. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a my jsme si vytvořili více brankových příležitostí,“ řekl po zápase trenér Loučeně Otakar Ottomanský. „Povedl se nám vstup do druhé půle a Holánek vyrovnal. Druhá půle byla otevřená, na obou stranách bylo k vidění hodně chyb. Dva body jsou dobré, ale vzhledem k množství šancí jsme měli mít tři,“ přemýšlel nahlas Ottomanský.

Branky: 15. Koštíř – 48. Holánek. Rozhodčí: Dragoun. ŽK: 3:1. ČK: 72. Hubáček (Milovice). Diváci: 130. Poločas: 1:0.
Milovice: Fišer – Mencl (65. Jakub Krátký), Zoubek, Drahorád (90. Solar), Grus – Beneš (46. Müller), Jan Krátký, Koštíř, Hubáček – Dlouhý, Tangl.
Loučeň: Bednář – J. Bašus, Krupička, Holler, Vlasák – Prisčák, Gregar, Holánek, Mareš – Štěpánek (90. Melčák), Peterka (46. F. Bašus).

(kub)