Zápas v Zásmukách přinesl zajímavou podívanou, ale jediný gól. Ten dal po půlhodině hry útočník Ondřej Puk. „Utkání se hrálo v tempu, hra se přelévala z jedné strany na druhou. Byl to útočný, nesvázaný fotbal. Bylo dost šancí na obou stranách, soupeř měl v první půli hlavně hodně standardek, ale nic nedali. My chodili spíše do brejků, do otevřené obrany, hráli jsme spíše zezadu. Šance jsme také ještě měli, ale nic kromě jednoho gólu nám tam nespadlo," řekl k prvnímu poločasu poděbradský kapitán Jan Jirásek. „Druhou půli byli oni lepší, zmáčkli nás, byli více na balónu. Po dvaceti minutách jsme to srovnali a převzali iniciativu a na brejky hrál najednou soupeř. Trefili břevno a ještě měli jednu šanci," vypočítával Jirásek.

V zápase také padly dvě červené karty. Bylo to až v samotném závěru. Jednu z nich dostal Jiří Fořt, který hrál ještě na podzim i se svým bratrem Janem v Poděbradech. „Jiří Fořt byl vyloučen za oplácení po odpískání. A Hanuš za řeči s rozhodčím," uvedl důvod vyloučení obou domácích borců muž s páskou.
Utkání podle něj chyběly jen góly. „Fotbal to byl nahoru dolů, nesvázaný. Bylo dost šancí, mělo padnout více gólů," dodal Jirásek.

Semice dostaly pět branek, tři z nich jim dal Jakub Slunéčko, který kdysi v dresu Semic hrával. „Ukázal, že je to chytrý hráč. On sám nás porazil," hlesl po utkání na adresu střelce zápasu semický trenér Zdeněk Doležal.

Hosté sice nastříleli tři branky, což jim ale nebylo nic platné. „Mělo to rysy posledního kola, v němž už o nic nejde. Šance byly na obou stranách, byl to takový den otevřených dveří," vyprávěl u utkání kouč semické družiny. „Bylo to z obou stran hodně ofenzivní. Mě mrzí tolik inkasovaných branek, i když to nic   neřešilo. Hodně gólů dáváme a hodně také dostáváme. Byl to takový klasický zápas Semic na půdě soupeře," dodal semický lodivod.