Trenérů, hráčů nebo funkcionářů jednotlivých týmů jsme se ptali, jak jsou spokojeni s generálkou na novou sezonu.

FK Litol – divize

Trenér Pavel Jareš

Jak dopadla generálka: Litol – Libice n. C. 2:0

Slovo trenéra: „O výsledek nám až tak nejde. Jsme sice spokojeni, že jsme vyhráli, ale výsledku nepřikládáme takovou sílu. Udělali jsme v průběhu zápasu ještě hodně změn a věřím, že do prvního mistrovského utkání ještě někdo přijde."

Čelákovice – kraj. přebor

Trenér Radek Skuhravý

Jak dopadla generálka: Union – Milovice 1:0

Slovo trenéra: „Utkání nám ukázalo, že musíme hrát lépe na menším prostoru. Jinak jsem spokojený, alespoň kluci viděli, že musíme v tomto směru zabrat. Milovice ale hrály dobře. My musíme ještě zapracovat na defenzivě. Hráli jsme do plných a s tím jsme měli problémy."

Boh. Poděbrady – I.A třída

Univerzál Jan Jirásek

Jak dopadla generálka: Poděbrady – Pátek 4:2

Slovo hráče: „S generálkou jsme nespokojeni, i když jsme vyhráli. Hra byla hrozná, z naší strany takový horší průměr. Při posledním přípravném zápase nám chybělo několik hráčů, generálka by měla vypadat jinak. Měla by už hrát sestava, která nastoupí do mistrovských zápasů. My jsme zase neposílili a sestavu jsme lepili. Hned čtyři hráči ze základu jsou na dovolené. Prostě generálka by měla vypadat jinak. Bude to zase zajímavá sezona."

Ostrá – I.A třída

Vedoucí Milan Moravec

Jak dopadla generálka: Ostrá – Velvary  3:0

Slovo vedoucí mužstva: „S generálkou jsme byli spokojeni tak napůl, protože chyběli někteří hráči – Čerych, Pokorný a Puk, zranění jsou Lesyk a Nedorost. Chyběli tedy čtyři kluci ze základu, takže spokojenost je poloviční. Po herní stránce jsme však spokojeni hodně. Momentálně to funguje. Spokojeni jsme vlastně s celou přípravou. Uvidíme, jak nám to půjde v sezoně.