Čelákovicím není sice bod nic platný, přesto může být pro mužstvo vzpruhou do dalších zápasů. „Je to tak. Není to nic platné, ale jak už jsem řekl, chceme se důstojně rozloučit se soutěží. Snad ještě nějaké body uděláme," přeje si sekretář čelákovického klubu Milan Šikl.
Unionu pomohlo také to, že hrál proti silnému protivníkovi na dost těžkém terénu. „To nám určitě nahrávalo. Domácí sice měli častěji míč, ale k pořádné příležitosti se nedostali," uvedl Šikl.

Hráči Čelákovic jakoby se semkli a dřeli až do konce. „My jsme menší kvalitu nahradili bojovností, hráli jsme jednoduše, kluci jezdili po zadku. I domácí příznivci nás po utkání chválili," řekl Šikl.

Hodně smutný byl po zápase v Neratovicích litolský kormidelník Pavel Jareš, jehož družina prohrála podruhé za sebou a opět nedala branku. „Zase jsme prohráli. Ale úplně zbytečně. Přitom jsme na body měli," ulevil si kouč litolských sršňů.

Ten byl na své svěřence tentokrát hodně naštvaný a podle jeho slov se není čemu divit. „Naivnější tým, než jsme my, jsem v divizi neviděl. Zkraje zazdíme dvě jasné tutovky a vlastními chybami umožníme soupeři vedení," láteřil po zápase kouč Jareš. „Jestli si tohle kluci neuvědomí, pak v divizi nemáme co dělat," dodal trenér.