Polaban Nymburk – Pšovka Mělník 3:2

„Byli jsme po náročném soustředění, na zápas jsme jeli přímo z Jičína po velké zátěži, a v prvním poločase to bylo na naší hře znát. Prohrávali jsme v průběhu zápasu dva nula a to nás ještě podržel několika zákroky gólman. Jeli jsme na morál a toho si cením nejvíce. S tím jsem opravdu spokojený. Skóre jsme otočili na tři dva. Kluci vstřebali solidní zátěž a vyvrcholením soustředění byl tento zápas, který z tohoto pohledu splnil to, co jsme chtěli. Jsem moc rád, že jsme to otočili,“ byl spokojený trenér nymburského mužstva Lukáš Vlk.

Z přípravného fotbalového utkání Polaban Nymburk - Slovan Poděbrady (0:0)
Vydařené soustředění Slovanu Poděbrady pokazila zlomená ruka

Podle jeho slov nemělo soustředění chybu. A na drobné zranění gólmana Plačka, který si poranil malíček u ruky. To si ale vyžádá jen krátkodobé léčení. „Jinak bylo všechno v pořádku, všichni to odmakali na dvě stě procent. Snad se to promítne v jarní části sezony,“ věří kouč Polabanu.

Branky Nymburka: Krumpholc, Jarschel, Svoboda. Poločas: 0:1.

Polaban Nymburk: Petrovič – Mejzr, Drobný, Ouředník, Filip – Wiehl, Škarecký, Ruszo, M. Novotný, R. Novotný – Vaníček, střídali Krušinský, Jarschel, Krumpholc, Svoboda, Hoffmann.