Máte za sebou první dva zápasy v krajské I.A třídě. A prožili jste dost divoké výsledky. Čím si to vysvětlujete?

Stříleli jsme góly a zapomínali bránit (smích). Víme o tom a musíme zlepšit obrannou činnost celého týmu.

V čem byla obě střetnutí stejná a v čem se nejvíce lišila?

Lišila se ve výsledku, naopak stejná byla v tom, že se nám dařilo střelecky, ve Slaném byli domácí šťastnějším týmem, i když šancí měli požehnaně. V domácím zápase se nám podařilo navázat na dobrý výkon ze Slaného. Týmu Poříčan naopak toto utkání nevyšlo.

Jak jste tedy po dvou zápasech spokojeni se vstupem do sezony?

Máme na čem stavět, obě utkání nám ukázala, že na tuto soutěž máme a to je pro nás všechny jen dobře, hlavně pro mladší kluky.

Jak byste zhodnotil okresní derby s celkem Poříčan? Zápas byl rozhodnutý už do poločasu…

Nám se povedl parádní vstup do zápasu, co víc jsme si mohli přát, kluci dali i nádherné góly. Byla radost na to koukat.

Nemrzí vás, že jste v závěru dvakrát inkasoval a přišel tak o čisté konto?

Mrzí, dost, totálně jsme přestali hrát i bránit, nevím čím to, že dozadu jsme tak nedůslední a necháme soupeře nesmyslně snadno zakončovat.

Jaký to pro vás byl vůbec zápas? Celou dobu jste téměř nemusel zasahovat a nakonec jste dostal dvě branky z pokutových kopů?

Takových zápasů znám hodně, kdy jsem neměl práci, jen si nepamatuji, že bych dostal dva góly ze dvou penalt. Třeba příště nějakou chytím…

Nyní hrajete na půdě Horek nad Jizerou. Jaký to podle vás bude zápas?

Doufám, že pohledný. Aby lidi, co se přijdou podívat, tak aby odcházeli spokojeni. Je jen na nás, abychom pokračovali ve výkonech co jsme předvedli, jen tedy bez těch chyb v obraně, to jsme si už snad vybrali (smích).

Manažer Miroslav Tomáš mluvil o tom, že by byl rád, kdyby se mužstvo pohybovalo v horní polovině tabulky. Myslíte si po dvou odehraných kolech, že na to mužstvo má?

Určitě na to máme, i podle těchto prvních zápasů. Samozřejmě vím, že zápasů je ještě před námi hodně, a může se stát cokoli, ale tým máme dobrý, takže třeba už podzim napoví.