Bohemia – Vlašim 1:1

„Povedené utkání z obou stran," liboval se trenér staršího dorostu Bohemie Jan Hovorka. „Takhle bych si představoval náš výkon v každém zápase," přeje si kouč a pustil se do rozboru utkání. „Po smolném vlastním gólu jsme sice opět prohrávali, ale podařilo se nám vzápětí srovnat krok a dokonce jsme mohli jít i do vedení, ale Kadlec nastřelil břevno. Ve druhém poločase byla k vidění spousta neproměněných šancí, a tak se zrodila remíza. I tak klukům gratuluji k předvedenému výkonu. Díky chlapci," poděkoval svěřencům Hovorka.

Branky: 16. Kadlec – 15. Vlastní Čermák. Poločas: 1:1. Bohemia Poděbrady: Ghanem – Bek, Čermák, Ber, Stibor – Charvát, Znamínko, Pikner (78. Soukup), Buldra (67. Erben) – Kadlec, Záhora.

HISTORIE. Dobový snímek je z utkání žen Slavie VŠ Poděbrady proti reprezentaci ČSR v zámecké zahradě.
Poděbradští basketbalisté budou slavit. I s hvězdami

Bohemia – Vlašim 2:0

„Do utkání vstoupili podstatně aktivněji hosté a hned od úvodu nás přehrávali. Byli důraznější v osobních soubojích a lépe kombinovali. Vytvořili si několik slibných příležitostí, ale gól se jim vstřelit nepodařilo. Úvodní tlak se nám podařilo přežít a ve 23. minutě jsme z ojedinělého útoku skórovali my. To soupeře dost zaskočilo a do konce poločasu už tak nebezpečný nebyl," řekl k prvnímu poločasu kouč mladšího dorostu Poděbrad František Soukup. „Ve druhém poločase jsme hru vyrovnali, ale byl to z obou stran spíše boj než fotbal. Hostům postupně docházely síly, a když jsme v 71. minutě zvýšili na 2:0 z trestného kopu, bylo rozhodnuto. Soupeř rezignoval a my jsme si velmi cenné vítězství pohlídali. Byl to náš poslední zápas a pro hráče ročníku 2000 i poslední zápas v kategorii mladšího dorostu. Tímto bych chtěl všem hráčům poděkovat za celou sezonu a popřát hodně úspěchů sezoně následující," řekl Soukup.

Branky: 23. Kupec, 71. Ghanem. Poločas: 1:0. Bohemia Poděbrady: Papoušek - Erben, Ghanem, Soukup, Najmon - Souček, Schulz, Kupec, Hran Ca (62. Bělohoubek) - Langr (68. Husek), Kaše (33. Záhora).

Ilustrační foto
Z Bílého Podolí se body nevozí. Pátek to ale dokázal