Libiš – Bohemia 3:2

„Celý zápas jsme byli lepší jak fotbalově tak i fyzicky, ale nedokázali jsme se gólově prosadit. Měli jsme dvakrát tolik šancí než Libiš, ale oni z minima vytěžili maximum, prostě jsme se porazili sami," zhodnotil krátce vystoupení poděbradského staršího dorostu jeho trenér Michal Rys.

Branky: 13. Čvančara, 45. Šobr, 56. Kohout – 38. Kadlec, 62. Hněvsa. Poločas: 2:1.
Bohemia Poděbrady: Černý – Znamínko (46. Šebor), Tomek, Čermák, Stibor – Ber, Hněvsa (75. Arežina), Pikner, Buldra – Charvát, Kadlec (70. Peklák).

Libiš – Poděbrady 0:5

„Naše podzimní měření sil dopadlo v celku jednoznačně v náš prospěch a i postavení v tabulce nás stavělo do pozice favorita. Minulé zápasy nám ukázaly, že náš výkon roste s kvalitou soupeře a v zápasech se slabšími týmy není náš výkon úplně stoprocentní. V tomto utkání jsme ale ukázali, že umíme kvalitně odehrát i utkání s relativně slabším soupeřem. Po celý zápas jsme kontrolovali hru a soupeře do žádné šance nepustili. Přestože soupeř bránil velmi důrazně i za cenu tvrdých faulů, dokázali jsme se rychlou kombinační hrou prosadit a vstřelit pět gólů. Pochvalu si zasloužili všichni hráči, a to především za předvedenou hru, která je pro nás důležitější než konečný výsledek," uvedl František Soukup, kouč mladšího dorostu Bohemie.

Branky: 21. Záhora, 27. Soukup, 41. a 53. Kaše, 74. Kupec. Poločas: 0:2.
Bohemia Poděbrady: Kašpar – Šebor (55. Arežina), Ghanem, Znamínko, Ber – Schulz, Kaše, Soukup, Kupec – Záhora (41. Najmon), Rezek.