PODĚBRADY – DLOUHÁ LHOTA  0:0

Chyběla tomu snad jen branka v síti soupeře. Poděbrady dřely, hrály zodpovědně a pokoušely se o rychlý přechod do útoku. Obě obrany však byly velice pozorné.

V Poděbradech mohou být spokojeni s další zprávou. Do týmu výborně zapadli mladíci. Obránci Kubánek s Mojžíšem nechybovali, hráli s přehledem, pohybem hýřil záložník Martínek a byl i blízko gólu. Chybělo včasné zakončení. Nezklamaly ani další nové tváře. V útoku se statečně bil  Káninský a sebevědomě si počínal gólman Podrázský.

Kromě toho, že Poděbrady nevyhrály, převládají pozitiva.

První velká šance zápasu se zrodila po téměř půl hodině hry, kdy v šestnáctce kličkoval Martínek, ale už nestihl zakončit. Těsně před pauzou se uvolnil Hruška, Churavý měl ovšem těžkou pozici pro zakončení.

Po změně stran se dostali ke slovu vážněji také hosté, ale střela Mulače šla těsně vedle, centimetry chyběly také pokusu Mynáře. Šest minut před koncem centroval Jirásek před branku, ale míč orazítkoval břevno. Škoda.

„Bod je pro nás málo. Ale předvedli jsme mnohem lepší výkon než v přípravě," byl spokojený kapitán Poděbrad Martin Billý.

Rozhodčí: Zuskin. ŽK: 1:1. Diváci: 150.
Bohemia Poděbrady: Podrázský –  Mojžíš, Kubánek, Billý, Svoboda – Jirásek, Rulc, D. Hruška, Martínek (65. Brtek) – Churavý (76. Krejčík), Káninský (87. Suchánek).