LOVOSICE – ČELÁKOVICE  3:0

Hosté se nedokázali střelecky prosadit a potvrdil se fakt, že týmu chybí zkušený stoper. Pro zranění nemohl nastoupit Homola a Veselý neměl vyřízený registrační průkaz. „Projevil se problém se stoperem," přiznal sekretář čelákovického klubu Milan Šikl.

Domácí mužstvo udeřilo už po šesti minutách hry, kdy Union zaváhal ve středu obrany. Hosté hráli zakřiknutě a do šancí se nedostávali. Jejich akcím chyběla pořádná předfinální a finální fáze. Pak měly Lovosice druhou velkou příležitost, ale samostatný nájezd brankou neskončil. Ovšem ve 24. minutě už to bylo o dva góly, to ve skluzu trefil Banda. Do poločasu k žádné změně nedošlo.

Po přestávce, kdy došlo v kabině Unionu k pohovoru, se hosté herně zvedli, ale branku se jim vsítit nepovedlo. Nejblíže byl útočník Vodák, který mohl snížit. „Nemohli jsme se prosadit v koncovce," hlesl Šikl. Vodák totiž ze tří metrů minul odkrytou svatyni domácích. Čelákovicím nakonec nebylo nic platné, že byly ve druhé půli lepším týmem, neboť domácí pečetili svou výhru třetím zásahem.

Deset minut přes koncem mohl skórovat opět Vodák, ale tentokrát namířil svůj pokus do břevna.

Ve druhém kole hraje Union na svém stadionu U Hájku, kdy bude hostit v sobotu od 10.15 hodin silného protivníka, celek Brozan.

Branky: Laušman, Banda, Caithaml. Rozhodčí: Berka. ŽK: 1:4. Diváci: 200. Poločas: 2:0.
Union Čelákovice: Hlaváček – O. Koch, Havlát, P. Koch, Nový – Souček (46. Sainer), Skuhravý (78. A Braniš), Janda, Zelenka (80. Kučera), Urban – Vodák.